Om Beth Baun

Beth Baun er halvdelen af mig og mit fulde navn...Lis beth Baun gaard Gammelmark.

Beth Baun blev" født" i 2001 da jeg startede mit dekoratørfreelance firma. Kort tid efter startede jeg en lillebitte butik i vores redskabsrum;-)I 2003 flyttede vi ud på Gøddingskovvej nær Randbøl hvor vi byggede min drømmebutik! Her blev alle grundsten lagt til min nuværende forretning, og skovens dybe stille ro er, og var de perfekte rammer til boligindretning og interiør.
Men fristelsen blev for stor, da 230 kvm butik stod ledig på Butikstorvet i Billund, så i juni 2012 flyttede vi hele butikken. Jeg har ikke en eneste dag fortrudt mit valg, da vi bare har måtte sande, at det er bedre at være, der hvor kunderne er:-)
Jeg er uddannet dekoratør, og har med mange års erfaring inden for faget udviklet mig til en altid glad og kreativ vinklende person! Jeg brænder for at placere og iscenesætte forskellige interiørting, og fremkalde en balance mellem rum og matrialer.

Min forretning i Billund har fået undertitlen - en kunstner og to søstre! Kunstneren er min uundværlige sparringspartner Dorthe Værnhøj hun maler alle billeder du finder i butikken.
Den ene søster er min dejlige søster Hanne, som ejer Sengeexperten i Vejle centrum. hendes udvalg af sengelinned og håndklæder finder du også på hylderne i Billund !
Den anden af de to søstre er mig selv!... for man ka rolig sige at jeg er med hele vejen rundt!

Besøg Sengeexperten.dk her!
Besøg Vaernhoej.dk her!