Om Beth Baun

Beth Baun er halvdelen af mig og mit fulde navn...Lis beth Baun gaard Gammelmark.

Beth Baun blev" født" i 2001 da jeg startede mit dekoratørfreelance firma. Kort tid efter startede jeg en lillebitte butik i vores redskabsrum;-)I 2003 flyttede vi ud på Gøddingskovvej nær Randbøl hvor vi byggede min drømmebutik! Her blev alle grundsten lagt til min nuværende forretning, og skovens dybe stille ro er, og var de perfekte rammer til boligindretning og interiør.
Men fristelsen blev for stor, da 230 kvm butik stod ledig på Butikstorvet i Billund, så i juni 2012 flyttede vi hele butikken. Jeg har ikke en eneste dag fortrudt mit valg, da vi bare har måtte sande, at det er bedre at være, der hvor kunderne er:-)
Jeg er uddannet dekoratør, og har med mange års erfaring inden for faget udviklet mig til en altid glad og kreativ vinklende person! Jeg brænder for at placere og iscenesætte forskellige interiørting, og fremkalde en balance mellem rum og matrialer.

Pr 1/6 2017 Nye lokaler på Hovedgaden 18....stadig i Billund!

Mine allernærmeste samarbejdspartnere!

Sengeexperten i Vejle centrum .

Min dejlige søster Hanne, som altid spør om man har sovet godt!

Galleri Værnhøj .

Min uundværlige skæve skøre kollega og halv-søster!! Alle malerier og andre sjove kreative ting i butikken, står Dorthe Værnhøj for!!

SE MERE TIL DE TO HERUNDER.......

Besøg Sengeexperten.dk her!
Besøg Vaernhoej.dk her!